La Casa

Alqueria de Segovia, casa rural a Tizneros (a 6 km de Segovia i propera a Parque Nacional de l'Guadarrama). Perfecta per a grups amb nens.

Alqueria de Segovia es troba situada a Tizneros, població petita i tranquil·la, a 6 km de Segovia i als peus dell Parque Nacional de Guadarrama, envoltada de zones verdes, boscos, àrees protegides i pròxima a les emblemàtiques Granja de San Ildefono i Pedraza.

La casa
Inaugurada com a Casa Rural (de 4 estrelles) el 2007, l'Alqueria de Segovia es compon de dos allotjaments amb capacitat total per a 21 persones. El disseny polivalent de les seves distribucions fa que aquesta casa s'adapti fàcilment als diferents tipus de famílies. I molt especialment a famílies amb nens (algunes de les seves habitacions tenen dos dormitoris. Un per a adults i un altre per a nens). Des de cada una de les seves finestres es pot gaudir de les meravelloses vistes a la Sierra de Guadarrama.
L'edifici és molt lluminós. Té un petit jardí a la part del davant de la casa i una terrassa amb barbacoa i zona enjardinada a la part posterior. Una calefacció de terra radiant garanteix una estada agradable i càlida a l'hivern.
Només es lloga com "casa sencera", no per habitacions.

Habitacions
Set estupendes habitacions, totes elles amb vistes a la Sierra de Guadarrama i bany privat (dos amb dutxa, les altres amb banyera). Dues de les habitacions, tenen (cada un) dos dormitoris dins, perfectes per a matrimonis amb nens.

Serveis
Wifi (gratuït)
Cuina (equipada i disponible)

Amfitrions
Azucena i Juan Carlos et donaran la benvinguda. Enamorats de l'medi rural i aficionats a viatjar i a conèixer altres cultures, van decidir fer aquest pas i dedicar-se a l'turisme rural fa ja alguns anys. Ells mateixos mantenen les instal·lacions i reben els seus clients.